"Ez a legszerelmesebb szív, mely nem tűr karcolást, mely inkább vérzik, mint szeressen mást Maria" Robin

2011. szeptember 24., szombat

Tudom, egy szál nyomorult kis romantikus történelmi regény nem váltja meg a világot. De az csodás volna, ha pár embert olvasás közben olyan boldoggá tenne, mint engem írás közben.....

                          Hamarosan friss 

5 megjegyzés:

  1. Szia!!!
    Már olyan nagyon várom!!!!!!!!!!!!! És tudod, mit? Szerintem "egy szál nyomorult kis történelmi regény" még ha nem is képes megváltani a világot (bár ki tudja?;)), még akkor is nagyon nagy örömöt, jó szórakozást tud nyújtani az ilyeneknek, mint mi. Az ilyeneknek, akik szeretnek olvasni, leglább annyira, mint írni... És hidd el, hogy ÉN élvezem annyira ovasni a történetedet, mint te írni! Sőt! Nagyon örülök, hogy végre lesz friss, mert ez az egyik kedvenc történetem;) Siess vele, mert nem csak én vérom olyan nagyon!!!!!
    Puszi

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Szükség van a romantikus regényekre, számomra abból sosem elég. Sokan vannak akik azért szeretik, mert maguk is romantikus alkatúak, másoknak akik meg nem viszont szeretnének olyan típusúak lenni, azoknak meg segít, hogyan tudnának egy kis romantikus hangulatot teremteni. Szóval, sokakat boldoggá tesz olvasás közben csak nem írják meg.
    Sokak nevében mondhatom, hogy várjuk a folytatást!
    Üdv

    VálaszTörlés
  3. Csak egyetérteni tudok, az előttem szólókkal! Lebilincselve várom a folytatást, Köszönöm, hogy olvashatom! Minden elismerésem...

    VálaszTörlés
  4. Szia Eperke! :)
    Hát régóta nem olvastalak már ne haragudj :// sajnos rengeteg dolgom volt, suli, nyelvvizsga, fuh nem is sorolom. de visszatértem, és a részeket elolvasva már nagyon várom a frisst! :)) ja és hidd el, valamennyiünket boldoggá tesz az olvasása, pont mint téged írás közben. ;)

    VálaszTörlés
  5. nagyon szuperek az eddig olvasott fejezetek!Remélem nem sokára frisseket is olvashatunk ugyanis nagyon tetszenek.

    VálaszTörlés